4.4
af 13 anmeldelser

Beauty in Chaos Syrah 2018

149.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.4
af 13 anmeldelser

Beauty in Chaos Syrah 2018

4.4
af 13 anmeldelser

Beauty in Chaos Syrah 2018

Krop Fyldig
Tannin Medium
Syre Lav
Sødme Offdry

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier

Fakta

Tannin:
Medium
Sødme:
Offdry
Syre:
Lav
Krop:
Fyldig
Smagsprofil:
Land:
Årgang:
2018
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
14,50
Proptype:
Skruelåg
Druer:
Syrah 100%
Serveres ved:
16-18°C
Serveres til:

Serveringsforslag

Mørkt kød

Vores vurdering

Syrah fra Washington State som er pakket med moden, sødmefuld frugt og masser af undertoner af peber og krydderi: blød, brusende og blæksort. Det er Syrah i den helt venlige udgave som sagtens kan nydes for sig selv på en kold aften - men som også fungerer optimalt til grillens mange fristelser i sommervarmen - gerne mørkt kød med masser af peber og krydderurter.

Anmeldelser

4.4 af 13 anmeldelser
Vis flere

Om produktet

Syrahs lidt mørke og barske side er her pakket godt ind i det vestlige USAs varme og intense somre, hvor - selv her lidt nordpå - druerne får masser af sol til en lang og koncentreret modning, og resultatet er i hænderne på Beauty in Chaos en rødvin, som har masser af Syrah-karakter, men uden de kantede og skarpe elementer. For her får du blød og venlig rødvin som passer godt til lidt kraftige kødretter. Server ved 17-19°C i almindelige rødvinsglas. Drik til peberbøf fra grill

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.