4.3
af 6 anmeldelser

Bodegas Muriel, Rioja Reserva, Fincas de la Villa 2018

Spar op til 38%
Ved 6 stk. 99.00 kr.
Ved 1 stk. 160.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.3
af 6 anmeldelser

Bodegas Muriel, Rioja Reserva, Fincas de la Villa 2018

4.3
af 6 anmeldelser

Bodegas Muriel, Rioja Reserva, Fincas de la Villa 2018

Vores vurdering

Fincas de la Villa er en enestående Rioja Reserva fra en af områdets mest kendte producenter. Vinen er pakket med rød frugt, træfad og varme krydderier som i samspil frembringer den klassiske Riojaoplevelse i samspillet mellem frugt, fadkarakter og tannin.

 

Om produktet

Siden 1926 har Bodegas Muriel været på forkanten af vinproduktionen i Rioja - med respekt for historien, men med en moderne tilgang. Vinen er baseret på 100% Tempranillo druer fra Muriels marker i Rioja Alavesa og Alta med minimum 30 år gamle vinstokke, som står i Riojas næringsfattige jord. Vinen er efter 15 dages maceration en flot mørk brilliantrød i glasset og der er koncentration og tannin i metermål. 

Den færdige vin lagrer 24 måneder på en blanding af små franske og amerikanske egetræsfade. Lagrer yderligere 2 år i flasken før frigivelse. Vinen er pakket med rød frugt, trøfad og varme krydderier som i samspil frembringer den klassiske Riojaoplevelse, hvor Tempranillo-druens karakter spiller sammen med fadlagringen. Et fantastisk match til stegt, braiseret eller grillet kød, især lam og oksekød. Vinen gemmes op til 15 år fra høståret.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Krydret mad
Mørkt kød
Kraftig ost
Stegeretter
Vildt

Anmeldelser

4.3 af 6 anmeldelser
Vis flere

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.