Castello di Ama, Chianti Classico DOCG AMA 2020

259.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Castello di Ama, Chianti Classico DOCG AMA 2020

Castello di Ama, Chianti Classico DOCG AMA 2020

Om produktet

Elegant, kølig og rødfrugtet Chianti Classico på absolut topniveau. En vin der oser af Toscana og Sangiovese-eliksir, med sin indsmigrende duft af røde kirsebær, tomatstilk, friske krydderurter og muld. På tungen føles vinen let-svævende, luftig og silket, med en finkornet tanninstruktur og mundvandsdrivende syre. Kirsebærsten, jordbærkompot og orangeskal, komplementeret af friske tomater, timianblade og en snert af lakrids. Ganske enkelt en forbilledlig Chianti Classico, der uden tvivl er én af appellationens største.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.