Castillo Monjardín, Garnacha Old Vines La Cantera 2020

Spar op til 42%
Ved 6 stk. 78.00 kr.
Ved 1 stk. 135.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Castillo Monjardín, Garnacha Old Vines La Cantera 2020

Castillo Monjardín, Garnacha Old Vines La Cantera 2020

Om produktet

Solmodne jordbær, kandiserede blomster og lette fadkrydderier definerer denne rene og saftige enkelt-marks-Garnacha fra 70 år gamle stokke i området, hvor det hele i sin tid begyndte for denne eftertragtede drue; nordspanske Navarra. 

De gamle vinstokke står med rødderne solidt begravet på 'La Cantera-marken tæt på Castillo Monjardíns historiske slot af en vingård. Herfra høstes klaserne ved håndkraft, hvorefter de i vinhuset afstilkes og gæres. 

Vinen hviler derpå 6 måneder på egetræsfade for at få afrundet sin krop og føje et par lag til sin aromaprofil.

Den færdige vin lander dermed i den drikkevenlige men stadig stimulerende kategori af nordspansk vin. Drevet af Garnachas druetypiske røde frugt leverer den modne jordbær, kandiserede blomster, kakao og tørrede krydderurter.

Smagen er sødmefuld og kraftfuld men stadig slank og blød med milde tanniner og en let men helt tilpas grad af forfriskende frugtsyre.

La Cantera Garnacha serveres ved 15 og op til 18 grader og nydes til tapas, pasta eller til lyst kød og peberfrugter (piquillos!) fra grillen.

Serveringsforslag

Vegetarretter
Lyst kød
Pasta & Pizza

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.