4.5
af 11 anmeldelser

Chateau Ste Michelle, Cabernet Sauvignon - Limited Edition, Columbia Valley 2019

Spar 28%
Ved 6 stk. 129.00 kr.
Ved 1 stk. 179.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.5
af 11 anmeldelser

Chateau Ste Michelle, Cabernet Sauvignon - Limited Edition, Columbia Valley 2019

4.5
af 11 anmeldelser

Chateau Ste Michelle, Cabernet Sauvignon - Limited Edition, Columbia Valley 2019

Vores vurdering

Denne begrænsede udgave af Cabernet Sauvignon er resultatet af omhyggelig dyrkning og håndværk, hvilket resulterer i en fyldig Cabernet. Columbia Valley, et område kendt for sin unikke terroir og ideelle klimatiske forhold til netop Cabernet Sauvignon.

Ste Michelles Limited Edition Cabernet Sauvignon har en dyb rubinrød farve og en rig aroma af modne bær, krydderier og en antydning af egetræ. På ganen er vinen blød og velafbalanceret med silkebløde tanniner og en behagelig længde.

Om produktet

Washington State er den næst største vinproducerende stat i USA med Chateau Ste. Michelle som den førende producent ikke mindst målt på kvaliteten. Chateau Ste. Michelle har i forbindelse med deres 50 års jubilæum frigivet en limited edition udgave af deres velansete og berømte Cabernet Sauvignon som bliver frigivet i en begrænset mængde med en retro label på flasken.

Druerne til Chateau Ste. Michelles Columbia Valley Cabernet stammer fra den østlige del af Washington State fra blandt andet de berømte Cold Creek og Canoe Ridge Estate marker. Cabernet Sauvignon udgør typisk godt 80 % af den færdige vin. Bob Bertheau supplerer med små mængder af Merlot, Syrah, Malbec, Cabernet Franc og Petit Verdot for at øge spændingen og kompleksiteten i vinen.
Smagen er fyldig, intens og nuanceret og munder ud i en lang og silkeblød finish.

Serveringsforslag

Krydret mad
Mørkt kød
Kraftig ost

Anmeldelser

4.5 af 11 anmeldelser

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.