Chispas Apasionante 2020

79.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Chispas Apasionante 2020

Chispas Apasionante 2020

Krop Fyldig
Tannin Lav
Syre Lav
Sødme Halvtør

Aroma

Rød frugt
Mørk frugt
Tørret/kogt frugt

Aroma

Rød frugt
Mørk frugt
Tørret/kogt frugt

Fakta

Krop:
Fyldig
Årgang:
2019
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Skruelåg
Alkohol %:
13,50
Land:
Spanien
Druer:
Garnacha 20%
Serveres ved:
16-18°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Lilla
Syre:
Lav
Sødme:
Halvtør
Tannin:
Lav

Serveringsforslag

Fjerkræ
Mørkt kød

Om produktet

Er du til rig, frugtig og intens rødvin, som med masser af fyldig frugt og en fløjlsblød fornemmelse er en fornøjelse at drikke, så er du kommet til den rigtige vin. Her får ekstra modne druer fra området Carieña en italiensk overhaling, hvor druerne får lov at tørre efter høsten, så der kommer meget mere kraft og intensitet i vinen. Det giver et fyldig og sødmefuldt udtryk, og en vin, som er solmoden og balanceret. Spansk velsmag på italiensk manér. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til kraftige kødretter eller bare som et glas vin i godt selskab.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.