De Vergy, Cremant de Bourgogne Demi-sec

Spar 25%
Ved 6 stk. 149.00 kr.
Ved 1 stk. 199.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

De Vergy, Cremant de Bourgogne Demi-sec

De Vergy, Cremant de Bourgogne Demi-sec

Om produktet

Demi Sec Cremant de Bourgogne fra De Vergy kombinerer områdets store druer i et traditionelt blend hvor Chardonnay og Pinot spiller førsteviolin. Duften er pakket med frisk stenfrugt, mandler og hvide blomster og et hint af ristet brød efter 12 måneders flaskelagring på gæren. De fine bobler bakkes op af en god frugtighed og den friske syre komplementeres af 35 g/l dosage som giver en behagelig balance med en let sødme. Det er elegant og saftigt og kan bruges både som aperitif og til lidt søde snacks og frugter. 

 De Vergy er et af de ældste navne i Bourgogne som er vævet tæt ind i områdets historie helt tilbage til 1023. Men siden 1994 har Vergy været synonym med saftig og elegant Cremant, som er husets specialitet. 

Serveringsforslag

Friske desserter
Frugt & nødder

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).