Diciotto Gradi 18%, Primitivo Puglia 2021

Spar op til 45%
Ved 6 stk. 99.00 kr.
Ved 1 stk. 179.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Diciotto Gradi 18%, Primitivo Puglia 2021

Diciotto Gradi 18%, Primitivo Puglia 2021

Vores vurdering

Med 18% udvider Primitivo 18 Gradi vinverdenens grænser. Under Puglia's intense sol lader Borgo al Passo druerne hænge og tørre på vinstokkene efter modning, for så at håndhøste de ekstremt modne druer. 

Om produktet

Med 18% udvider Primitivo 18 Gradi vinverdenens grænser. Under Puglia's intense sol lader Borgo al Passo druerne hænge og tørre på vinstokkene efter modning, for så at håndhøste de ekstremt modne druer. Efter presning af druerne gærer mosten ved lave temperaturer i op til 60 dage, og når ved hjælp af særligt selekterede gærtyper helt op på svimlende 18%. 
Den endelige vin imponerer anmelderne med sin enorme kraft og fylde. De kvitterer med op til 99P for en dybtsmagende vin sprængfyldt af modne mørke bær, ristede valnødder, sveskemarmelade, mørk chokolade og kanel. En vin hvis struktur og afstemte syre på fremragende vis lader den ledsage en langtidssimret ret eller et godt stykke kød.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Mørkt kød
Kraftig ost
Stegeretter
Vildt

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.