5.0
af 2 anmeldelser

Domaine Josmeyer, Mise du Printemps Pinot Blanc 2019

149.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 2 anmeldelser

Domaine Josmeyer, Mise du Printemps Pinot Blanc 2019

category label Øko
5.0
af 2 anmeldelser

Domaine Josmeyer, Mise du Printemps Pinot Blanc 2019

Serveringsforslag

Lys fisk
Hygge- & terrassevin
Mild ost
Skaldyr

Anmeldelser

5.0 af 2 anmeldelser

Om produktet

Mise du Printemps er traditionelt den første vin, Josmeyer tapper i foråret efter høst. Vinen er lavet på 100% Pinot Auxerrois, hvor størstedelen høstes fra gamle vinstokke på Rotenbergs kalkstensjord på den nordlige flanke af grand cru Hengst-marken. Vinen er rank, koncentreret og kompleks og har en vidunderlig præcision og mineralitet. Aromaerne er som duften af en have i Nordafrika. Stil- og smagsmæssigt harmonerer 2019 Mise du Printemps optimalt til stenbiderrogn. Og naturligvis til de første asparges og andre spæde grøntsager og spæde salater. Det er også vinen par excellence til friske fjordrejer, lyst kød, sushi, sashimi eller cremede oste. Og når du bare vil fejre lysets komme og den første forårsdag med 15 grader og solskin.

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).