Domaine Laffitte, Sauvignon Blanc Colombard 2023

Spar 22%
Ved 6 stk. 69.00 kr.
Ved 1 stk. 89.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine Laffitte, Sauvignon Blanc Colombard 2023

Domaine Laffitte, Sauvignon Blanc Colombard 2023

Om produktet

Gascogne er leverandør af sprøde, friske hvidvine som emmer af forår, sommer og sol og Freres Laffittes udgave er ingen undtagelse. Hvidvinen på de traditionelle druer Colombard og Sauvignon Blanc er saftspændt, letlevende og fyldt til randen med noter af friske blomster, sprøde æbler og fersken og citrusfrugt. Den flotte lyse farve spiller i glasset og man fornemmer den aromatiske profil af Sauvignon Blanc så snart man løfter glasset. Første mundfuld er domineret af en frisk profil, hvor noter af både kiwi og grapefrugt bidrager til en virkelig behagelig fornemmelse, som kombinerer det friske og frugtige. 

Server den ved 8-10°C, og den lidt lavere alkoholprocent gør den særdeles velegnet til terrassen, hvor den sagtens kan nydes for sig selv i solen. Eller server den med lette fiskeretter og salater. 

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.