Domaine René Bouvier, Marsannay Champ Salomon 2020

499.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Domaine René Bouvier, Marsannay Champ Salomon 2020

Domaine René Bouvier, Marsannay Champ Salomon 2020

Body Medium
Tannin Lav
Acidity Høj
Sweetness Tør

Aroma

Rød frugt
Andre krydderier
Fad

Aroma

Rød frugt
Andre krydderier
Fad

Fakta

Body:
Medium
Årgang:
2020
Flaskestørrelse:
75 cl
Proptype:
Kork
Alkohol %:
13,00
Område:
Bourgogne
Underområde:
Côte de Nuits
Serveringsforslag:
Mørkt kød
Fjerkræ
Mild ost
Lyst kød
Land:
Frankrig
Druer:
Pinot Noir 100%
Serveringstemperatur:
15-17°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Rød
Acidity:
Høj
Sweetness:
Tør
Tannin:
Lav

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød
Mild ost

Vores vurdering

Bernard Bouvier, søn af René har gjort meget ud af at definere Marsannay, Fixin og Gevrey Chambertins mosaik af terroirs. I særdeleshed i de mindre kendte kommuner. Denne cuvée ”Champs –Salomon” besidder noter af hindbær og kirsebær samt en let røget karakter i duften. Smagen er fyldig og harmonisk med struktureret tanniner og en vedholdende finish baseret på krydderier. Det er en smuk Marsannay med en særlig kompleksitet, der viser Pinot Noir druens mest fornemme karakter.

Om produktet

Bernard Bouvier, søn af René Bouvier har gjort meget ud af at definere Marsannay, Fixin og Gevrey Chambertins mosaik af terroirs. I særdeleshed i de mindre kendte kommuner. Denne cuvée 'Champs '“Salomon' har noter af hindbær og kirsebær, samt en let røget karakter i duften. Smagen er fyldig og harmonisk med struktureret tannin og en vedholdende finish baseret på krydderier. Det er en smuk Marsannay med en særlig kompleksitet, der viser Pinot Noir druens mest fornemme karakter. Det er klassisk Bourgogne med et krydret præg og en flot, lang eftersmag. Drik ved 14-16°C af store rødvinsglas og til alt fra farseret poussin med glaserede gulerødder til skindstegt kulmule med svampesauce.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.