Domaine Roblin, Sancerre Blanc Enclos de Maimbray 2021

329.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine Roblin, Sancerre Blanc Enclos de Maimbray 2021

Domaine Roblin, Sancerre Blanc Enclos de Maimbray 2021

Krop Medium
Syre Høj
Stil Tør

Smagsnoter

Citrus frugt
Sten frugt
Urtet

Om produktet

Her er vinen der er en hyldest til familien Roblins rødder i Maimbray. Druerne kommer fra en enkelt mark, som ligger lige op og ned af vingården. Det er delikat, frisk sauvignon blanc, som er helt umiskendelig sancerre.

Server ved 8-10°C i almindelige hvidvinsglas. Sancerre er det bedste bud på vin til klassisk fransk gedeost - men også til retter med fisk og skaldyr.

Nyd at sommeren er på vej og stil en flaske Enclos de Maimbray på bordet til den første sommerfrokost i haven når ferien er gået i gang. Her er de skarpe kanter poleret væk, og det er klassisk sauvignon blanc med masser af duft af sommergræs og krydderurter. Det dufter af ferie og smager af et glas mere.

Smagsnoter

Citrus frugt
Sten frugt
Urtet

Fakta

Stil:
Tør
Syre:
Høj
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Område:
Underområde:
Årgang:
2021
Dyrkning:
Bæredygtig
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
13,50
Proptype:
Kork
Serveres til:

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Fjerkræ
Skaldyr

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.