4.0
af 2 anmeldelser

Domaine Saint Jean Luberon Rosé 2022

129.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 2 anmeldelser

Domaine Saint Jean Luberon Rosé 2022

4.0
af 2 anmeldelser

Domaine Saint Jean Luberon Rosé 2022

Serveringsforslag

Aperitif
Fisk på grillen
Fed fisk
Lys fisk
Hygge- & terrassevin

Vores vurdering

Oplev charmen fra Provence i hvert eneste glas med Domaine Saint Jean Luberon Rosé! 

Denne forfriskende rosévin er som en sommerdag i Sydfrankrig, med sin livlige lyserøde farve og frugtagtige aromaer. Med en afbalanceret smag af solmodne bær og en forfriskende syrlighed, vil denne vin forkæle dine sanser og vække minder om solrige dage i det smukke Luberon-område.

Anmeldelser

4.0 af 2 anmeldelser

Om produktet

Domaine Saint Jean rosé er lavet i klassisk Provencestil på Syrah, Grenache og Vermentino, som dyrkes i kalkrig jord, hvilket giver vinen finesse og dybde.

En duft af brombær, jordbær og kirsebær breder sig, med indspark af modne abrikoser og sød lakrids. Vi anbefaler vinen til solrige dage på terrassen eller serveret til grillet lyst kød og grøntsager.  

Domaine Saint Jean er certificeret med det franske “Agri Confiance”, som er en organisation der beskytter den lokale og bæredygtige produktion, med fokus på bæredygtighed, udtryk af terroir og typicitet.

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.