Gayda, T'Air d'Oc Sauvignon Blanc 2022

99.00 kr
v/1 stk: 99.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Gayda, T'Air d'Oc Sauvignon Blanc 2022

Gayda, T'Air d'Oc Sauvignon Blanc 2022

Serveringsforslag

Lys fisk
Vegetarretter

Om produktet

Der er flot balance mellem det tropiske og det friske i Gaydas Sauvignon Blanc, som er frisk og aromatisk og med god koncentreret smag - præcis som Sauvignon Blanc skal smage. Gaydas Winemaker Vincent Chansault er født og opvokset i Loire, så der er Sauvignon Blanc i blodet, men det er lige så meget med inspiration fra New Zealand og Sydafrika at Vincent laver sin rene, klare Sauvignon Blanc som emmer af hyldeblomst og græs i duften. Server ved 6-8°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til gravad laks.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.