Gian Luca Colombo, Nebbiolo d'Alba 2020

Spar 47.58 kr.
231.42 kr.
Før 279.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Gian Luca Colombo, Nebbiolo d'Alba 2020

category label Lagersalg

Gian Luca Colombo, Nebbiolo d'Alba 2020

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Risotto

Om produktet

Gian Lucas Nebbiolo d’Alba skal ikke forveksles med en Nebbiolo Langhe, der ofte skal formidle Nebbiolos mere primærfrugtige side: En favoriseret lokalitet mellem mellem Bricco Ambrogio i Roddi og Monvigliero i Verduno muliggør at Gian Luca kan skabe en overlegen Nebbiolo d’Alba, der med sin dybe karakter og kompleksitet genkalder en Barolo fremstillet i en opdateret traditionel og drikkevenlig stil, som udfolder en påfuglehale af duft og smag for sanserne.

En Nebbiolo d’Alba af sjældent stort format omend i en elegant klædedragt. Intens Nebbiolo velduft, rig på dybde og med en moden struktur. Persistent velsmagende og skønt drikbar

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.