category label Alkoholfri
Spar
21.85 kr

Leitz, Eins Zwei Zero, Rosé Alcohol Free

67.15 kr
Før 89.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

3.8
6 anmeldelser
0
5
1
0
0
Virkelig et godt alkoholfrit alternativ til en frisk rosé. Min favorit rosé her under min graviditet. Den tilsvarende med bobler er også virkelig god, men det er smart at denne har skruelåg, da jeg ofte drikker den alene :)
Læs Mere
Denise J.
2021-10-04
En ok alkohol rosé. Deres hvidvin er bedre i min mund, men den her kan sagtens gå an, når musikken spiller og man sidder ude på terrassen.
Sanne Helene Skovgård -.
2020-06-10
Fin rose som er kalorielet skøn til sommeraftener
Eva W.
2020-05-31
Lidt for "bærret" for min smag.
Søren B.
2020-05-07

Om produktet

Eins Zwei Zero Rosé er en flot alkoholfri rosévin. Den dealkoholiseres forsigtigt, så man bevarer de naturlige aromaer og nuancer i vinen. Vinen er frisk, halvtør og frugtig med en nærmest læskende afslutning

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter