Louis Latour, Bourgogne Pinot Noir 2020

Fra 242.25 kr
v/1 stk: 310.00 kr
v/6 stk: 242.25 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Louis Latour ejer fremragende marker i hele Bourgogne og de er her grundlaget for deres klassiske Bourgogne Rouge. 100% håndplukket Pinot Noir, gæret i åbne cementkar og lagret i ståltanke. Vinen frigives fra kælderen efter ca. 12 måneder. Côte de Nuits præget aroma med nuancer af cassis, lakrids, svampe og hindbær. Smagen er saftig og præget af Bourgognes kølige klima og mineralske terroir.

 Helt klassisk vin til stegt eller grillet fjerkræ, lyst kød og gerne retter med svampe. Vi anbefaler servering ved 14-15 grader.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter