Lukas Kesselring, Sauvignon Blanc Fumé 2021 ØKO

229.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Lukas Kesselring, Sauvignon Blanc Fumé 2021 ØKO

category label Øko

Lukas Kesselring, Sauvignon Blanc Fumé 2021 ØKO

Om produktet

Skøn Sauvignon Blanc fra Pfalz, som er certificeret økologisk, biodynamisk og vegansk.

I duften fornemmes delikate aromaer af let røg, som når man slår flintesten mod hinanden, der udvikler sig til frugtige noter af tørret abrikos, stikkelsbær og lidt røget pimientos-peber. Dette ledsages af nuancer af eksotisk guava og fine strejf af vaniljetoner.

Vinen fornemmes intens og cremet i munden, men samtidig frisk og livlig, takket være den delikate syre, som nærmest giver en fornemmelse af let mousse. En meget koncentreret og intens vin, med balanceret frugt – kandiseret ananas og lidt mango, med et fint strejf, der giver påmindelser om karamel og næsten frugtagtig vanilje i smagen.

Vinen har et stort potentiale, fra den oprindelige “røgethed” og udvikler et væld af eksotiske frugter i smagen.

Nyd Lukas Kesselring Sauvignon Blanc Fumé til f.eks. stegt hvid fisk, hummer i citronsmør, eller til karamelliserede kammuslinger med vaniljeskum på ærter og myntepuré.

 

Serveringsforslag

Lys fisk
Skaldyr

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).