Marques de Montecierzo, Seleccion Merlot 2014

199.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Marques de Montecierzo, Seleccion Merlot 2014

Marques de Montecierzo, Seleccion Merlot 2014

Om produktet

Spansk merlot i struktureret og elegant stil. Vinen er domineret af modne blommer og friske blåbær i duften, som veksler mellem den friske frugt og nuancer af fad - ristet egetræ, vanilje og varme krydderier - og man kan fornemme både muskatnød og hvid peber i afslutningen. Vinen er velafbalanceret, så man fra første møde ikke er tvivl om at det er en stor vin der her er i glasset. 

Det er Merlot i den kraftige og potente stil - poleret, men med fylde og tannin, som fylder godt i munden. De 17 måneders fadlagring bibringer nuancer og kompleksitet, som er et flot bagtæppe til den modne frugt fra den varme, spanske indland. Montecierzo ligger i Navarra, der, ligesom Rioja, ligger langs Ebrofloden, hvor klimaet nok er kontinentalt men med kølig indflydelse fra Biscayen. En storladen vin der kalder på kraftfulde kødretter.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.