Merf - Chardonnay, Columbia Valley, 2018

Spar 22%
Ved 6 stk. 139.00 kr.
Ved 1 stk. 179.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Merf - Chardonnay, Columbia Valley, 2018

Merf - Chardonnay, Columbia Valley, 2018

Vores vurdering

Merf Chardonnay er fyldig og velafbalanceret. Den imødekommende duft byder på æbler, pærer og diskrete tropiske frugter. Disse elementer går igen i smagen, der tillige understøttes af diskrete fadnoter. En alsidig og velsmagende vin, der passer til grillede fisk såvel som til lyse kødretter.

Om produktet

Merf Chardonnay druerne hentes i Columbia Valleys østlige del – primært Horse Heaven Hills. Ved ankomsten til vingården presses de modne druer let og mosten tilføres gærstammer, der er særligt udviklede for at fremme den færdige vins frugtaromaer. Gæringen sker i hhv. rustfri ståltanke og egefade, med en fordeling på 28/72. Vinen gennemgår en delvis malolaktisk gæring, og lagrer efterfølgende i ni måneder i en blanding af amerikanske og franske egefade.

Serveringsforslag

Fed fisk
Fjerkræ
Vegetarretter
Skaldyr

Anbefalinger

Orange vine

Fed & fyldig
Vine med en blød og cremet mundfølelse og overdådig stil, hvor syren er lav og friskheden sekundær. Fed, cremet, vulgær, tropisk og moden i stilen. Server vinene til fiske- og fjerkræretter med fløde/smørbaserede saucer. Orange vine kommer typisk fra vinområder med meget sol og varme.
Aromaer Ananas, mango, banan, ferskner, mandariner, gule æbler, citroner, majs, vanilje, kokos, smør og yoghurt.
Vinområder Californien, Australien, Syditalien og Spanien.
Druer & typer Chardonnay, Malvasia og Viognier.