Proyecto Garnachas de España, Salvaje del Moncayo, Aragon 2020

129.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Proyecto Garnachas de España, Salvaje del Moncayo, Aragon 2020

Proyecto Garnachas de España, Salvaje del Moncayo, Aragon 2020

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Hygge- & terrassevin
Lyst kød
Mørkt kød

Om produktet

Raul Acha opdagede disse marker med gamle Garnacha-vinstokke, der var blevet forladt af deres ejer, ved den nordøstlige side af Moncayo-bjergene nær landsbyen Lituenigo. Jorden vinstokkene vokser i er stenet med en høj procentdel af skifer og småsten, og de vinstokke, der havde overlevet de mange års manglende pleje, fremstod vildtvoksende som uslebne diamanter.

Garnacha Salvaje del Moncayo er en overraskende vin på grund af sin rundhed og ungdommelige frugt. Vinen udtrykker alle Garnacha-sortens kvaliteter fra dette område af Valle del Ebro, der efter en fem måneder lang lagring på nye franske egetræsfade fremstår frisk, frugtagtig og imødekommende med sin afrundede tanninstruktur. Garnacha Salvaje del Moncayo byder på tobaksnoter og røde vilde bær, med en forfinet underliggende mineralitet. En charmerende vin, der kan nydes både med og uden et ledsagende måltid.

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.