Quartz Reef, Central Otago Pinot Noir 2018

Fra 249.00 kr
v/1 stk: 340.00 kr
v/2 stk: 249.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.7
3 anmeldelser
2
1
0
0
0
Vidunderlig bouquet og delikat vin. En bekræftelse på, at de bedste Pinot Noir'er i NZ kommer fra Otago.
Klassisk Pinot med god fylde og fantastisk længde for en rimeligt prissat vin. Godt køb!

Om produktet

For Winemaker Rudi Bauer handler vinproduktion om at bevare og optimere balancen i vinmarkens eget økosystem. Kun på den måde kan man skabe optimale vækstbetingelser for de 30 år gamle vinstokke, og først derefter kan man begynde at tale om druer og hvordan vinen er lavet. Dette pragteksemplar af Central Otago Pinot Noir er således vildgæret i små gæringstanke - kun omrørt nænsomt ved håndkraft og herefter lagret et år i franske egetræsfade (50% nye).

I glasset står vinen lys teglstensrød og en matchende fin, let sødmefuld aroma (typisk for Central Otago) af mørke bær, lidt mynte, frisk peber, hindbær og et strejf af jord og svampe. På tungen har vinen en stilren fin struktur af bær, krydderier, rank syre og velintegrerede egetræsnuancer, som afslutter med lidt chokolade og bløde tanniner. En smuk vin med en stor kompleksitet og derfor en masse muligheder!

Nyd den til grillet laks, stegte rodfrugter, kylling eller sågar rødt kød med dertilhørende svampesauce.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.