Raul Perez, La Vizcaina, El Rapolao 2018

Spar op til 40.00 kr.
Ved 3 stk. 269.00 kr.
Ved 1 stk. 309.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Raul Perez, La Vizcaina, El Rapolao 2018

Raul Perez, La Vizcaina, El Rapolao 2018

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost

Om produktet

Vinen er lavet på druesorterne mencía, bastardo og garnacha tintorera, der kommer fra marken El Rapolao, i Valtuille de Abajo. En del af vingården stammer fra 1920 og den anden fra 1980. Det samlede areal på marken er på 1,5 hektar som ligger i 550 meters højde. Jorden er ler-agtig i det gamle område og organisk i det nye. Orienteringen er nord og vest.

Rapolao, som er skabt af César Márquez og Raúl Pérez, er gæret med hele stilken i store åbne kar. Efter 30 dages maceration overføres den til 225 og 500 liter fade i 12 måneder. Vinen aftappes uden afklaring eller filtrering.

Den har aromaer af rød frugt på næsen, men også krydret, mineralsk og udtryksfuldt. Dens let varme og faste tanniner, gør den til en seriøs og kraftig vin, der også har en behagelig smag af krydret frugt.

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.