Secret Cellars - Pinot Noir, Central Coast 2021

159.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Secret Cellars - Pinot Noir, Central Coast 2021

Secret Cellars - Pinot Noir, Central Coast 2021

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Mild ost

Om produktet

En herlig muskuløs Pinot Noir fra Californien. Her er fuld tryk på duften med noter af sorte kirsebær, jordbær og lidt krydrede jordede noter. Smagen fortsætter med granatæble, lidt animalsk og en animalsk tone til sidst. Helt silkebløde tanniner og en velbalanceret afslutning. En oplagt ledsager til andekød, eller grillet kylling.

Santa Lucia Highlands er et af de bedste steder til druer der gerne vil have et køligt vækstklima, præcis som Pinot Noir ønsker det. Denne vin er fremstillet med 90 % Pinot Noir og 10 % Syrah, der tilfører en anelse dybde og kompleksitet i vinen. Hos Secret Cellars sørger man for at druerne høstes tidligt om morgenen og alle klaser bliver afstilket for at undgå grønne noter i den endelige vin. Vinens gæring foretages i små tanke hvor toppen presses ned dagligt, for at udtrække farve og aromastoffer. Efter gæringen stikkes vinen sammen og lagres i 14 måneder på franske egetræsfade inden aftapning.

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.