Teatro Latino, Mesca' Rosso Puglia IGP 2020

189.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Teatro Latino, Mesca' Rosso Puglia IGP 2020

Teatro Latino, Mesca' Rosso Puglia IGP 2020

Krop Fyldig
Tannin Medium
Syre Lav
Sødme Offdry

Smagsnoter

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Andre krydderier

Smagsnoter

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Andre krydderier

Fakta

Tannin:
Medium
Sødme:
Offdry
Syre:
Lav
Krop:
Fyldig
Smagsprofil:
Land:
Italien
Område:
Årgang:
2020
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
14,00
Proptype:
Kork
Serveres ved:
16-18°C
Serveres til:

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød
Kraftig ost

Om produktet

Her får du ægte Puglia-rødvin med et twist: den fyldig og runde Primitivo-drue får noget rygrad og finesse fra Cabernet Sauvignon - og resultatet er flot og velstruktureret rødvin, som er perfekt til lidt ekstra forkælelse. Det er intens rødvin som balancerer finesse og power perfekt. Farven er mørk og i duften finder man tobak, peber og vanilje fra fadlagringen. Smagen er blød og saftbetonet med en vedvarende finish af moden frugt og ristet brød. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til en stor burger.

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.