The Grinder, Shiraz 2021

99.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

The Grinder, Shiraz 2021

The Grinder, Shiraz 2021

Krop Medium
Tannin Høj
Syre Lav
Sødme Tør

Fakta

Krop:
Medium
Alkohol %:
13,50
Størrelse:
750 ml
Land:
Sydafrika
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Lilla
Syre:
Lav
Sødme:
Tør
Tannin:
Høj

Vores vurdering

Der er fuld fart på denne her fyldige Shiraz fra Grape Grinder. Det er vin som er venlig nok til en hyggestund i sofaen, men som også gør sig godt til solide kødretter, hvor der er fuld knald på smagen. Men pas på - vinen hænger i munden og kræver endnu et glas. 

Om produktet

Her får du sydafrikansk Shiraz i den fyldige stil, men stadig med en smule finesse. Masser af moden mørk frugt og en krydret duft gør den til en fornøjelse - potent, men venlig rødvin.

Vinen lagrer 12 måneder på små, brugte franske egetræsfade, som giver et underspillet krydret fadpræg, som klæder shirazdruerne.

Server ved 16-18°C i store rødvinsglas. Drik den til et stegt andebryst eller andre potente kødretter.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.