The Grinder, Shiraz 2021

99.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

The Grinder, Shiraz 2021

The Grinder, Shiraz 2021

Krop Medium
Tannin Høj
Syre Lav
Stil Tør

Vores vurdering

Der er fuld fart på denne her fyldige Shiraz fra Grape Grinder. Det er vin som er venlig nok til en hyggestund i sofaen, men som også gør sig godt til solide kødretter, hvor der er fuld knald på smagen. Men pas på - vinen hænger i munden og kræver endnu et glas. 

Om produktet

Her får du sydafrikansk Shiraz i den fyldige stil, men stadig med en smule finesse. Masser af moden mørk frugt og en krydret duft gør den til en fornøjelse - potent, men venlig rødvin.

Vinen lagrer 12 måneder på små, brugte franske egetræsfade, som giver et underspillet krydret fadpræg, som klæder shirazdruerne.

Server ved 16-18°C i store rødvinsglas. Drik den til et stegt andebryst eller andre potente kødretter.

Fakta

Krop:
Medium
Tannin:
Høj
Stil:
Tør
Syre:
Lav
Smagsprofil:
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
13,50

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.