The Pitmaster, California Zinfandel 2019

Spar 40%
Ved 6 stk. 59.00 kr.
Ved 1 stk. 99.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

The Pitmaster, California Zinfandel 2019

The Pitmaster, California Zinfandel 2019

Vores vurdering

Som en ægte pitmaster mestrer denne Zinfandel balancen mellem styrke og finesse. Den omfavner dine smagsløg med en rund og fyldig struktur, der komplimenterer enhver kødret, der kommer fra grillen.

Om produktet

Med etiketten, der minder om et slidt skilt ved en klassisk BBQ-joint, vækker "The Pitmaster" nysgerrigheden og appetitten med det samme. Men det er ved første slurk, at denne vin virkelig skinner. Den leverer saftige bær, røgede krydderier og en subtil sødme, der bringer minder frem om de bedste grillfester.
Som en ægte pitmaster mestrer denne Zinfandel balancen mellem styrke og finesse. Den omfavner dine smagsløg med en rund og fyldig struktur, der komplimenterer enhver kødret, der kommer fra grillen. Uanset om det er saftig pulled pork, krydret ribs eller langsomt tilberedt brisket, så er "The Pitmaster" den perfekte ledsager til din BBQ-fest.

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Svinekød

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.