4.0
af 3 anmeldelser

Vieille France Brut

369.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 3 anmeldelser

Vieille France Brut

4.0
af 3 anmeldelser

Vieille France Brut

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Fjerkræ
Lyst kød
Skaldyr
Sushi

Anmeldelser

4.0 af 3 anmeldelser

Om produktet

Flot struktur og superfrisk indbydende Champagne med den klassiske strågule farve. Druerne kommer fra Montagne de Reims, og Champagnen er sammensat af et blend af 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir og 30% Pinot Meunier. Dossage på 10 g/l giver et twist af moden frugt til champagnen, som er defineret ved struktur og elegance - her er masser af citrus og grøn frugt  og lidt blomstret duft sammen med ristet brød og karakter fra andengæringen. 

Vielle France betyder ‘Gamle Frankrig’ og den særlige flaskeform er en hyldest til fortiden og traditionerne i Champagne, som går tilbage til 1800-tallet.

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).