Naturvin

Naturvin

Når naturvin bliver nævnt bliver tankerne ofte henledt på Biodynamiske og økologiske vine. Naturvin er dog en genre helt for sig selv. 

Producenterne af naturvin tilstræber sig at blande sig så lidt som overhovedet muligt og kan betegnes som endnu længere ude på linen end biodynamikken og økologien. 

Konventionelle, økologiske og biodynamiske vine smager ikke nødvendigvis forskelligt, men i Naturvin er vi ovre i en helt anden genre. 

Der er ingen officiel certificering for naturvin, men grundlæggende har naturvinsproducenterne visse vigtige principper, som kun at anvende økologisk eller biodynamisk dyrkede druer som er håndplukkede, samt ikke at tilsætte gær, men kun anvende de naturlige gærceller på druerne. Der tilsættes ligeledes heller ikke sukker og syre og (hvis) svolv anvendes anvendes det i en så lille mængde som muligt. 

 

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
2
1
1
2
3
2
2
2
2
2
2
1

Naturvin

6 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Redentore, Chardonnay IGT Delle Venezie 2016
  Redentore, Chardonnay IGT Delle Venezie 2016

  Chardonnay ”Redentore” er lavet på 100% Chardonnay, som hentes på De Stefanis vinmarker i det nordøstlige Italien, hvor en jordbund af kalk- og stenaflejringer samt ler, og et mildt og tørt klima giver perfekte forhold til vindyrkning. Vinmarkerne er beplantede med 4.000-8.400 vinstokke/ha. som hver især giver få, men meget koncentrerede druer. Man praktiserer desuden en grøn høst, hvor de svagere klaser fjernes i løbet af sommeren. Høsten foregår som regel i begyndelsen af september, hvor druerne er optimalt modne, smagsfyldte og aromatiske, men stadig indeholder en god syre, som sikrer bid og sprødhed i vinen.

  Chardonnay ”Redentore” er som alle andre vine på gården, dyrket efter økologiske og biodynamiske teknikker, og vinene er bl.a. gæret med druernes egne gærceller og uden tilsætning af svovl. Efter en let presning af druerne får mosten lov til at macerere køligt med sit bundfald, inden temperaturen hæves og gæringen spontant går i gang i ståltankene. Derefter bliver vinen modnet i min. 6 måneder på sit ”lie” med løbende omrøringer, for at give optimal aroma- og smagsekstrakt samt større fylde. Vinen aftappes efter en naturlig bundfældning og uden filtrering.

  Chardonnay ”Redentore” udtrykker druens klassiske harmoni mellem smørrede, eksotiske toner og tørre, sprøde frugtnuancer. Den meget aromatiske og samtidig klingende rene duft afslører straks toner af lime, grape, hvide ferskner og mere sjældne nuancer af kristtorn og hvidtjørneblomster. I smagen har vinen både bid, tørhed og mineralitet. Det er en meget charmerende og indtagende vin, som både viser druesortens kompleksitet, men også vinhusets lækre, rene og liflige hvidvinsstil. Absolut i særklasse!

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,50%
  Serveringsforslag
  Før 149,00 kr 108,33 kr
  Spar 40,67
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Redentore, Rosé Millesimato Spumante 2017
  Redentore, Rosé Millesimato Spumante 2017

  Spumante Rosé ”Redentore” er lavet på 100% Raboso druer, som hentes på De Stefanis vinmarker i Piavedalen, nordøst for Venedig, hvor en jordbund af kalk- og stenaflejringer samt ler, og et mildt og tørt klima giver perfekte forhold til vindyrkning. Druesorten Raboso stammer netop fra Piave og blev allerede dyrket i distriktet for 3.000 år siden!

  Spumante Rosé ”Redentore” er som alle andre vine på gården, dyrket efter økologiske og biodynamiske teknikker. Vinmarkerne er beplantede med 6.000 vinstokke/ha. Hver især giver de få, men meget koncentrerede druer. Desuden praktiserer man en grøn høst, hvor de svagere klaser fjernes i løbet af sommeren, og man venter med høsten til slutningen af oktober, hvor druerne er optimalt modne, smagsfyldte og aromatiske. Inden den første gæring foretager man en lang, kølig skindmaceration, som giver vinen dens flotte farve. Efter gæringen bliver vinen modnet i min. 6 måneder. på sit ”lie” med løbende omrøringer for at give optimal aroma- og smagsekstrakt samt større fylde. Gæringen foregår med druernes egne gærceller og uden tilsætning af svovl. Andengæringen fortages på tryktanke (naturlig spumante-metoden).

  Spumante Rosé har en flot, sart roséfarve med et orange skær. Den udvikler fine, små, vedvarende bobler i glasset. I duften finder man aromatiske nuancer af hindbær, skovjordbær, røde kirsebær, men også lækre, bitre toner af friske mandler. Smagen er først meget liflig og sprød med sarte frugtnuancer (bl.a. grape), men også vilde blomster (violer, gyvel). Sidst i munden har vinen en lækker balance mellem friskhed, frugtsødme og fylde. En meget vellavet, ren og charmerende Spumante, som har struktur nok til gastronomien.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  11,50%
  Serveringsforslag
  Før 149,00 kr 108,33 kr
  Spar 40,67
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Redentore, Merlot IGT Delle Venezie 2016
  Redentore, Merlot IGT Delle Venezie 2016

  Merlot ”Redentore” er lavet på 100% Merlot, som hentes på De Stefanis vinmarker i det nordøstlige Italien, hvor en jordbund af kalk- og stenaflejringer samt ler, og et mildt og tørt klima giver perfekte forhold til vindyrkning. Vinmarkerne er beplantede med 4.000-8.400 vinstokke/ha. som hver især giver få, men meget koncentrerede druer. Man praktiserer en grøn høst, hvor de svagere klaser fjernes i løbet af sommeren. Høsten foregår som regel i slutningen af september, hvor druerne er optimalt modne, smagsfyldte og aromatiske, og har fået en god, afrundet tannin, som ikke giver for ”grønne” vine.

  Merlot ”Redentore” er som alle andre vine på gården, dyrket efter økologiske og biodynamiske teknikker, og vinene er bl.a. gæret med druernes egne gærceller og uden tilsætning af svovl. Efter en afstilkning og en let masning af druerne går gæringen, som foregår på ståltank, spontant i gang. Efter presningen gennemgår vinen en malolaktisk gæring og bliver derefter overført på små, franske træfade (225 l., lavet af min. 200 år gamle egetræer), hvor den modner i ca. 12 måneder på sit ”lie” med løbende omrøringer (batonnage), for at give optimal aroma- og smagsekstrakt samt større fylde. Vinen aftappes efter en naturlig bundfældning og uden filtrering.

  Merlot ”Redentore” har en mørk, rubinrød farve. Den er ret sprød og aromatisk i duften med nuancer af kirsebærsten, friske mandler og valnødder, men også mørkere toner af vilde brombær, solbærbuske, milde krydderier samt en smule vanilje fra træfadene. Nogle af de mørke toner, som man aner i duften, kommer mere frem i smagen, især spændende nuancer af modne kirsebær og mildt, sort peber. Vinen slutter frisk og sprød. Det er en meget klassisk Merlot i Veneto/Friuli-stil, meget harmonisk og vellavet, med masser af karakter fra friskplukkede frugter/druer, og præcis med den ”touch” af vildskab, Merlot vine gerne må have.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,50%
  Serveringsforslag
  Fra 131,00 kr
  Spar 18,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 149,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 131,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 4. Redentore, Pinot Grigio Delle Venezie DOC 2018
  Redentore, Pinot Grigio Delle Venezie DOC 2018

  Pinot Grigio ”Redentore” er lavet på 100% Pinot Grigio, som hentes på De Stefanis vinmarker i det nordøstlige Italien, hvor en jordbund af kalk- og stenaflejringer samt ler, og et mildt og tørt klima giver perfekte forhold til vindyrkning. Vinmarkerne er beplantede med 4.000-8.400 vinstokke/ha. som hver især giver få, men meget koncentrerede druer. Man praktiserer en grøn høst, hvor de svagere klaser fjernes i løbet af sommeren. Høsten foregår som regel i begyndelsen af september, hvor druerne er optimalt modne, smagsfyldte og aromatiske, men stadig indeholder en god syre, som sikrer bid og sprødhed i vinen.

  Pinot Grigio ”Redentore” er som alle andre vine på gården, dyrket efter økologiske og biodynamiske teknikker, og vinene er bl.a. gæret med druernes egne gærceller og uden tilsætning af svovl. Efter en let presning af druerne får mosten lov til at macerere køligt med sit bundfald, inden temperaturen hæves og gæringen spontant går i gang i ståltankene. Derefter bliver vinen modnet i et par måneder på sit ”lie” med løbende omrøringer, for at give optimal aroma- og smagsekstrakt samt større fylde. Vinen aftappes efter en naturlig bundfældning og uden filtrering.

  Pinot Grigio ”Redentore” har en flot, gylden farve. Den virker først en smule lukket i duften, men med iltningen udvikler den Pinot Grigios klassiske karakterer af akacieblomster, eksotiske frugter som grape, ananas og passionsfrugt samt mere tørre nuancer af valnødder og mandler. Den forbavser lidt i munden, for den er klingende tør, frisk og elegant, med god mineralitet til sidst.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,00%
  Serveringsforslag
  Fra 131,00 kr
  Spar 18,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 149,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 131,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 5. Redentore, Refosco IGT Delle Venezie 2016
  Redentore, Refosco IGT Delle Venezie 2016

  Til Refosco ”Redentore” anvendes druesorten Refosco dal Peduncolo Rosso, der menes at stamme netop fra Venezie/Friuli-området, og er i de senere år igen blevet populær, efter at den næsten var forsvundet fra området. Druerne til denne vin hentes på De Stefanis vinmarker i det nordøstlige Italien, hvor en jordbund af kalk- og stenaflejringer samt ler, og et mildt og tørt klima giver perfekte forhold til dyrkning af netop denne druesort.

  Refosco ”Redentore” er som alle andre vine på gården, dyrket efter økologiske og biodynamiske teknikker, og vinene er bl.a. gæret med druernes egne (vilde) gærceller og uden tilsætning af svovl. Efter en afstilkning og en let masning af druerne går gæringen spontant i gang i specialbyggede gærtanke. Efter 10-15 dage bliver vinen flyttet til almindelige ståltanke, hvor den afslutter sin gæring. Efter presningen gennemgår vinen en malolaktisk gæring på tank, og bliver derefter overført på små, franske træfade (225 l., lavet af min. 200 år gamle egetræer), hvor den modner i ca. 12 måneder på sit ”lie”, for at give optimal aroma- og smagsekstrakt samt større fylde. Vinen aftappes efter en naturlig bundfældning og uden filtrering.

  Refosco ”Redentore” har en flot, blank, rubinrød farve. Den er meget i vinhusets klassiske stil, med en ren, aromatisk, sprød og frugtrig karakter, hvor man i duften finder toner af hindbær, tyttebær, mørk chokolade og en smule vanilje. I smagen er vinen forbavsende afrundet og velouragtig og har samtidig god sprødhed og struktur. Her kommer der nuancer af vilde brombær, lakrids, eksotisk træ og lidt kirsebærsten. Den slutter med en lang eftersmag, med gode krydderier og – igen – en meget charmerende og forførende, afrundet stil. En meget vellavet og samtidig kompleks vin.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,00%
  Serveringsforslag
  Fra 131,00 kr
  Spar 18,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 149,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 131,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 4-5 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 4-5 hverdage
  Indhent tilbud
 6. Domaine Josmeyer, Chante Pinot
  Domaine Josmeyer, Chante Pinot

  Den dufter, smager og synger af citrus, æbler, pærer og kiks, som omfavnes af et herligt diskret anstrøg af gær.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  11,50%
  Serveringsforslag
  Fra 143,00 kr
  Spar 16,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 159,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 143,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 6-7 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 6-7 hverdage
  Indhent tilbud

Naturvin

6 varer

pr. side