Azienda Agricola Il Borghetto

Azienda Agricola Il Borghetto

Ejendommen, der tilhører Azienda Agricola il Borghetto, blev oprindeligt købt af Roberto Cavallini og hans hustru i 1990.
Dengang var den 35 ha store ejendom udelukkende tilplantet med skov og olivenlunde, og det var først i 1999, at man valgte at plante de første vinstokke på 15 små parceller.
I dag tæller vingården i alt 6 ha vinmarker, hvoraf de 85% er tilplantet med Sangiovese og de resterende 15% med Cabernet Sauvignon og Merlot.

Samtidig med at de første vinmarker blev grundlagt, valgte man at ansætte den talentfulde ønolog, Tim Manning, som forestår såvel arbejdet i vinmarkerne som i vinkælderen.
Tim Manning har tidligere arbejdet på så berømte ejendomme som Domaine Dujac i Bourgogne og Cristom i Oregon, og den amerikanske vinskribent, Robert Parker, er yderst begejstret for Tims arbejde - så begejstret, at han i 2009 beskrev ejendommens vine med følgende kommentar:
"Manning makes some of the most exceptionally balanced, harmonious wines in Tuscany in a style that favours a fairly rich expression of fruit. At their finest the wines recall great pinot in their weightless and effortless grace.
Simply put, I can not recommend these wines highly enough."

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.