Weingut Fritz Wassmer, Spätburgunder Herbolzheim Kaiserberg 2016

Spar op til 131.25 kr.
Ved 6 stk. 743.75 kr.
Ved 1 stk. 875.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Weingut Fritz Wassmer, Spätburgunder Herbolzheim Kaiserberg 2016

Weingut Fritz Wassmer, Spätburgunder Herbolzheim Kaiserberg 2016

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Vildt
Fuglevildt

Om produktet

En fremragende, yderst potent og meget lovende Pinot Noir som allerede nu - når frugten får lov til at blomstre i glasset - sender tankerne i retning af de allermest sexede vine fra Morey Saint Denis. Vinen åbner med en fascinerende duft hvor fadets søde eksotiske krydderier først fuldstændig omfavner frugten, men langsomt begynder skovjordbær, mørke kirsebær og hindbær at deltage i festen. Vinen er fyldig, meget aromatisk og meget fad rig, men lige før det hele bliver for bombastisk kommer en livlig frugtsyre rislende og sikrer at superlativerne bliver ved med at stå i kø.

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.