Spar
40.00 kr
t.o.m
5/31/2023

Whiplash Zinfandel 2020

109.00 kr
Før 149.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.0
1 anmeldelser
0
1
0
0
0

Om produktet

Whiplash Zinfandel er en stor, bombastisk rødvin fra Lodi i Californien – et af verdens fremmeste terroirs når det gælder netop Zinfandel. Vinen er kraftig og muskuløs, og den viser masser af den mørke frugt og lange, bløde eftersmag, som Zinfandel fra Lodi er verdensberømt for.

I glasset har vinen en intens dybrød farve med herlige aromaer af mørkerøde bær, toffee samt en smule vanilje. Smagen er blød og fyldig, med noter af hindbærmarmelade, vanilje og sort peber.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter