Antoine Sunier, Beaujolais Village 'Gamay Poursuite' 2022

249.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Antoine Sunier, Beaujolais Village 'Gamay Poursuite' 2022

category label Øko

Antoine Sunier, Beaujolais Village 'Gamay Poursuite' 2022

Vores vurdering

Beaujolais Villages i en frisk, levende og let funky stil - Antoines vine er moderne og let tilgængelige men virkelig seriøse. Gamay Poursuite er ingen undtagelse - men skabt til at være elegant og uforpligtende. 

Om produktet

Druerne kommer primært fra Antoine Suniers parceller i Regnie, og får en klassisk Beaujolais-vinificering med 'maceraction carbonic'. Vinen er pakket med karkateristiske frugtigehed, men Antoine bruger tilgengæld hele klaser som giver noget modspil. Friskheden understreges yderligere af lagring på cementkar - her er ingen overdøvende fad, men ren, læskende og lækker sommerrødvin, som gerne skal serveres lidt halvkølig.  

Serveringsforslag

Aperitif
Fjerkræ
Lyst kød
Tapas

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.