3.7
af 7 anmeldelser

Bennati, Valpolicella Superiore Ripasso DOC 2021

Spar 25%
Ved 6 stk. 119.00 kr.
Ved 1 stk. 159.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
3.7
af 7 anmeldelser

Bennati, Valpolicella Superiore Ripasso DOC 2021

3.7
af 7 anmeldelser

Bennati, Valpolicella Superiore Ripasso DOC 2021

Om produktet

Denne unge Valpolicella vin er skabt som en Ripasso via eftergæring på kvaset af en Amarone. Druerne Corvina, Rondinella og Molinara er brugt til vinen og via disse druer og teknikken bag, opnår Ripassoen en dyb rød farve, en intens bouquet samt en bred smag. Som "lillebror" til Amaronen er Ripassoen virkelig værd at holde øje med. Dens voluminøse og frugtagtig bouquet med nuancer af vanilje, mørk chokolade og mandler går igen i smagen som både er fløjlsagtig og en kraftfuld oplevelse, på en og samme tid.

Serveringsforslag

Mørkt kød
Kraftig ost
Simreretter

Anmeldelser

3.7 af 7 anmeldelser

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.