Blankenhorn, Sonnenstück Pinot Noir Grosse Lage 2018

499.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Blankenhorn, Sonnenstück Pinot Noir Grosse Lage 2018

Blankenhorn, Sonnenstück Pinot Noir Grosse Lage 2018

Vores vurdering

Her er der dømt klasse-pinot, hvor duften stråler af frugt, underskov og krydderier en fabelagtig blanding, som oser af kvalitet, og her fornemmer man tydeligt kvaliteten af Gross Lage-marken, som fuldt lever op til sit ry.

Om produktet

Sonnenstück-marken er klassificeret som Grosse Lage hos VDP, og med en kombination af perfekt eksponering, kalkholdig jordbund og 20% skråning er der virkelig lagt i ovnen til at levere suveræn vin. Og når man som hos Blankenhorn har 30 år gamle Pinot Noir-vinstokke stående på den bedste del af marken, så bliver vinoplevelsen fuldendt. Sonnestück Pinot Noir GG er pakket med levende, moden tannin, dybe røde frugter og en underspillet, balancerende syre som bidrager med liv og friskhed. De modne druer har nok frugt og intensitet til at holde balancen i vinen, som lagrer 12-18 måneder på nye barriques. 

Serveringsforslag

Fjerkræ
Fjerkræ på grillen
Mørkt kød
Svinekød
Fuglevildt

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.