Bodegas Resalte, Lecco Crianza 2020

Spar 74.00 kr. Udløber: 10/8/2023
125.00 kr.
Før 199.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Bodegas Resalte, Lecco Crianza 2020

Bodegas Resalte, Lecco Crianza 2020

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Mørkt kød
Simreretter

Om produktet

Med crianza får man value for money!  Særligt med Lecco, hvor druerne kommer fra vinstokke som er mere end 30 år gamle, hvilket giver Lecco Crianza koncentration og power, som minder om dem man finder i reserva. Tempranillo-druerne i Ribera del Duero er ofte lidt tykkere og kraftiger end i Rioja, og det fornemmer man også i Lecco, som er en mørkerød og kraftig rødvin, hvor den mørke frugt og fadkrydderierne spiller exceptionelt godt sammen,

Vinen er lagret 14 måneder på nye franske og amerikanske fade, hvilket giver vinen tid til at absorbere og integrerer smagene fra fadet på bedste vis. På paletten finder man en god del tannin, der suppleres med den koncentrerede og intense frugt og i afslutnigen kommer komplekse noter af både kaffe, tobak, vanilje og kokos frem!  Alle druerne er høstet ved håndkraft og efterfølgende bliver de lagret i nye egetræsfade.

Server vinen ved 15-18 grader og drik den til en god bøf fra grillen eller en mørk sammekogt ret med fokus på varme krydderier. 

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.