5.0
af 1 anmeldelser

Bodegas Resalte, Lecco Selección Especial 2011

499.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Bodegas Resalte, Lecco Selección Especial 2011

5.0
af 1 anmeldelser

Bodegas Resalte, Lecco Selección Especial 2011

Serveringsforslag

Mørkt kød
Stegeretter
Vildt

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Leccos Seleccíon Especial er topmoden topklasse fra Ribera del Duero. Husets ældste vinmarker med mere end 80 år gamle vinstokke med usandsynligt lavt udbytte leverer håndplukkede druer, som gennemgår en ekstra håndsortering inden vinificeringen påbegyndes. 

Vinen laves kun i exceptionelle årgange og frigives først når den er helt klar. 2011 var en sådan årgang, hvor en lang stabil sommer gav perfekte druer, som har fået 20 måneder på små fade af fransk eg. Og efterfølgende har årene i flasken givet en flot og elegant udviklet rødvin, som oser langt væk af kvalitet. Den kombinerer Ribera del Dueros ret mørke frugtprofil med varme krydderier - her er vanilje, tobak og røg i duften og her kommer også indslag af skovbund, læder og cedertræ. Det er koncentreret og intens rødvin, som sagtens kan holde 10 år yderligere i kælderen.

Vinen kommer i en flot et-styks gaveæske i træ. 

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.