Spar
46.00 kr

Bollinger Champagne Special Cuvée 007 Limited Edition

349.00 kr
Før 395.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.1
10 anmeldelser
4
4
1
1
0
Flot champagne til en fair pris
Den mest velsmagende champagne ever
Denne Bollinger var ikke det store hit for mig, vi krydssmagte den med Veuve Clicquot, Brut og det faldt ikke ud til 007's fordel
En rigtig god champagne og vel nok den bedste indenfor sin prisklasse. Jeg synes f.eks. den er langt bedre end Moet som koster det samme. Smagen er mere rund og knap så syrlig som Moet.
Læs mere
Dejlig Champagne med et smukt flow af fine bobler i glasset
God men ikke særlig karakteristisk champagne. Måske en anelse for brut.

Om produktet

Bollinger Special Cuvee er signaturen af Bollinger husets stil. Denne klassiske Champagne er blended af druer fra et bestemt år, med tilføjelse af reserven vine.
Champagne kritikkeren Tom Stevenson beskriver huset stil som "klassisk, Pinot-domineret Champagne med potential lang levetid og stor kompleksitet med toasty tendens".
Blandingen indeholder op til 10% reserve vine, der kan være op til femten år gammel. Dette giver den specielle cuvée kompleksitet og struktur.
Druesammensætning: 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay, 15% Pinot Meunier.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).