Canyon Oaks Cabernet Sauvignon 2021

Spar 31%
89.00 kr.
Før 129.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Canyon Oaks Cabernet Sauvignon 2021

Canyon Oaks Cabernet Sauvignon 2021

Vores vurdering

Fantastisk fyldig og smagfuld Cabernet Sauvignon. Her får du en vin med masser af smag smag for pengene. Intens og dyb med solmodne noter af mørk frugt og vanilje fra fad.

Om produktet

En elegant og karakterfuld Cabernet Sauvignon lavet på druer fra udvalgte solrige marker i Californien. Dyb rubinrød i glasset med lyse nuancer og en duft af mørk frugt og eg. Smagen er fyldig og kompleks med noter af solmodne brombær, blommer, kirsebær samt underliggende noter af vanilje fra fadet. Eftersmagen er lang med en vedvarende finish. Perfekt til retter med masser af umami, som grillet bøf, simreretter, retter med svampe eller bare til at nyde for sig selv. 

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Svinekød

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.