Château de Pressac, St. Emilion Grand Cru Classé 2016

619.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Château de Pressac, St. Emilion Grand Cru Classé 2016

Château de Pressac, St. Emilion Grand Cru Classé 2016

Krop Fyldig
Tannin Medium
Syre Medium
Sødme Tør

Aroma

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Aroma

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Fakta

Krop:
Fyldig
Årgang:
2016
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,50
Område:
Underområde:
Serveres til:
Land:
Frankrig
Serveres ved:
16-18°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Rød
Syre:
Medium
Sødme:
Tør
Tannin:
Medium

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød
Kraftig ost

Om produktet

Det er kun de beste slotte i St. Emilion der får lov at putte 'Classé' efter 'Grand Cru' - en titel som Chateau Pressac fik i 2012. det er resultatet af benhådt arbejde for at få bragt slottet ind i den bedste kategori af de nuværende ejere, familien Quenin, som overtog slottet i 1997. Og resultatet er da også helt klassisk Merlot-domineret Bordeaux, som i de bedste årgange snildt kan opbevares i mellem 10 og 20 år. 2016 er en flot årgang som vil være oplagt at lade ligge endnu et par år. Server ved 15-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til det klassisk køkken med rødt kød, svampe og sauce - fx en Beef Wellington.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.