Château de Pressac, St. Emilion Grand Cru Classé 2018

649.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Château de Pressac, St. Emilion Grand Cru Classé 2018

Château de Pressac, St. Emilion Grand Cru Classé 2018

Krop Fyldig
Tannin Medium
Syre Medium
Sødme Tør

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Fakta

Tannin:
Medium
Sødme:
Tør
Syre:
Medium
Krop:
Fyldig
Smagsprofil:
Område:
Underområde:
Årgang:
2018
Størrelse:
750 ml
Dyrkning:
Konventionel
Alkohol %:
14,50
Proptype:
Kork
Serveres ved:
16-18°C

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød
Kraftig ost

Om produktet

Det er kun de bedste slotte i St. Emilion der får lov at bruge 'Classé' efter 'Grand Cru' - en titel som Chateau Pressac fik i 2012. Det er resultatet af benhårdt arbejde for at få bragt slottet ind i den bedste kategori af de nuværende ejere, familien Quenin, som overtog slottet i 1997. Og resultatet er da også helt klassisk Merlot-domineret Bordeaux, med karakter fra både Cabernet Sauvignon og Franc. Tydeligt fadpræg som matcher den massive frugt.

Server ved 15-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til det klassiske køkken med rødt kød, svampe og sauce - fx en Beef Wellington.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.