Château La Truffe, Pomerol 2018

399.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Château La Truffe, Pomerol 2018

Château La Truffe, Pomerol 2018

Serveringsforslag

Mørkt kød

Om produktet

Markerne i Pomerol har familien La Garde lejet siden 1977 - og de 45 år gamle vinstokke står på en lille mark i den vestlige ende af området. Her får den altdominerende Merlot selskab af aromatisk Cabernet Franc og en lille smule Cabernet Sauvignon. 2018 er en flot, elegant årgang som kombinerer dyb, mørk frugt med masser af struktur og elegance. Den mørke Merlotfrugt har masser af blomme og mørke bær som bindes sammen af krydret fad - og 10% Cabernet Franc giver lidt yderligere krydderi. 2018 smager fantastisk allerede, men vil formodentlig udvikle sig yderligere nogle år i kælderen. Lagerer på en blanding af nye og 2 år gamle fade Server ved 17-19°C i store rødvinsglas. Drik til Beef Wellington.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.