5.0
af 1 anmeldelser

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Auxey Duresses Blanc 2022

349.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Auxey Duresses Blanc 2022

5.0
af 1 anmeldelser

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Auxey Duresses Blanc 2022

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Fjerkræ
Skaldyr

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Auxey Duresses - Meursault's nabo. Auxey-Duresses som ligger som nærmeste nabo til legendariske Meursault kan tydeligt fornemmes i Gauffroys Auxey Duresses dog ikke med samme fylde og fedme som Meursault, men med et mere elegant touch 

Gauffroys Auxey Duresses bærer præg af at det er de dybe modne toner der dominerer duften - æbler, citrus og vanilje - men du får en levende vin som ikke er uden spændstighed og syre og en vin som er meget velbalanceret. Ægte Bourgogne-nydelse og det er vin, som er svær ikke at holde af.

Så hvis du er vild med Meursault og gerne vil prøve andet hvid Bourgogne der stilmæssigt ligner det er dette et oplagt bud

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).