category label Øko

Domaine Josmeyer, Chante Pinot

169.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.0
1 anmeldelser
0
1
0
0
0
Spændende og anderledes, bør prøves
Jens R.
2020-04-25

Om produktet

Denne Chante Pinot (Pet Nat eller Pétillant Naturel) er lavet på 1/3 Gewurztraminer, 1/3 Pinot Blanc og 1/3 Pinot Auxerrois druer, som dyrkes på den meget sand-, grus- og stenholdige jordbund på Herrenweg-parcellen ved Turckheim. Det resulterer i en frisk og naturlig pet. nat. med blide bobler og en rund og cremet mundfylde. Den dufter, smager og synger af citrus, æbler, pærer og kiks, som omfavnes af et herligt diskret anstrøg af gær. Den iøjnefaldende etiket er et barndomsbillede af de tre Josmeyer døtre. Chante Pinot er velegnet som apéritif og til et bredt udvalg af retter lige fra charcuteri til lyse fiskeretter.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter