4.5
af 4 anmeldelser

Domaine Laffitte, Blanc Semi Dry 2022

Spar op til 24%
Ved 6 stk. 75.00 kr.
Ved 1 stk. 99.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.5
af 4 anmeldelser

Domaine Laffitte, Blanc Semi Dry 2022

4.5
af 4 anmeldelser

Domaine Laffitte, Blanc Semi Dry 2022

Om produktet

Den perfekte balance mellem friskhed og sødme får du i Freres Laffittes Demi Sec. Hvidvin der stråler af sommerglæde og forårssolskin, hvor en lille smule restsødme giver lige præcis det der touch, som giver lyst til en mundfuld mere. Her får Sauvignon Blancs aromatiske friskhed selskab af den lokale drue Gros Manseng, som giver balance med fyldig duft og smag af moden ananas og abrikos, med et hint af ristede hasselnødder - og resultatet er en vidunderlig halvtør vin, hvor det søde element aldrig tager over, men giver balance til den prikkende friskhed - og det gør vinen til en lækker aperitif, som kan drikkes til næsten enhver tænkelig lejlighed. 

Server ved 8-10°C og drik i solen i gode venners selskab - eller til sommersalat med frisk frugt eller sushi med lidt spicy elementer. 

Serveringsforslag

Aperitif
Friske desserter
Sushi

Anmeldelser

4.5 af 4 anmeldelser

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder Hele verden.
Druer & typer Gewurztraminer, Riesling og Muscat.