Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Serveringsforslag
Fed fisk
Fjerkræ
Om produktet
Det er en en rig, gylden hvidvin med en duft af citrus, hvide blomster og lidt hø. I munden er den velstruktureret og fyldig, men balanceret af frugtsyre, som gør den levende på tungen. Chardonnay-druerne til Domaine René Bouviers Bourgogne Blanc kommer fra en enkelt mark i Marsannay-kommunen med 50 år gamle vinstokke. En god introduktion til Bourgognes Chardonnay'er. Vinen lagrer 12 måneder på en blanding af små og store egetræsfade. Server den ved 14 °C til kraftigere fisk og skaldyrsretter - som en smørstegt torsk med hollandaise og ristede svampe.
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.