Domaine Thierry Mortet, Gevrey-Chambertin Øko 2021

Spar 15%
Ved 6 stk. 522.75 kr.
Ved 1 stk. 615.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine Thierry Mortet, Gevrey-Chambertin Øko 2021

category label Øko

Domaine Thierry Mortet, Gevrey-Chambertin Øko 2021

Om produktet

Farven er smukt lyserød med fin brillans. Der er fine nuancer af mørke kirsebær, hindbær, ribs og sød lakrids i duften, der tager på i vægt og dybde, når vinen får lov til at få lidt luft, eller endnu bedre bliver glemt et par år. Den er dejlig aromatisk i munden og kommer med en vibrerende frugtsyre og fine tanninerne, som tilsammen etablerer et friskt og ungdommeligt udtryk. Let uden at virke spinkel. Her er snarere tale om dansende elegance. Skænk gerne i store bourgogneglas.

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.