Duval-Leroy, Brut Premier Cru

Spar 50.00 kr.
389.00 kr.
Før 439.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Duval-Leroy, Brut Premier Cru

Duval-Leroy, Brut Premier Cru

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Skaldyr

Vores vurdering

Fleur de Champagne Premeir Cru imponerer med sin fine ”mousse” og sine klingende rene Chardonnay dominerede aromaer af moden, cremet og blomstrende frugt. Smagen er elegant, frisk og balanceret. En top Champagne, der er perfekt til aperitif, skaldyr eller retter med de fineste

Om produktet

Duval-Leroys ”Fleur de Champagne” Premier Cru fremstilles af 65-80% Chardonnay og 20-35% Pinot Noir. Druerne er fra Côte des Blancs, Montagne de Reims og Grande Vallée de la Marne områderne, fra Grands og Premières Crus marker med en gennemsnitlig rating på 95%.
Kun mosten fra første pres (”le cuvée) anvendes. Efter alkoholgæring og 2. gæringen i flasken lagres den i 30 måneder på gæren i Duval-Leroy’s imponerende kældre, ”Crayeres”, der er hugget ud i kalkklipperne. Her er temeperaturen året rundt 10 - 11 grader.
Fleur de Champagne Premeir Cru imponerer med sin fine ”mousse” og sine klingende rene Chardonnay dominerede aromaer af moden, cremet og blomstrende frugt. Smagen er elegant, frisk og balanceret. En top Champagne, der er perfekt til aperitif, skaldyr eller retter med de fineste

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).