Spar
50.00 kr
t.o.m
8/31/2022

El Regajal, El Regajal Selección Especial 2016

139.00 kr
Før 189.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

3.9
8 anmeldelser
2
3
3
0
0
Et godt bud på en spansk vin
Det er en rigtig god vin, masser af dybde og smag
Speciel, men vellavet spansk vin med interessant druesammensætning. Kompleks smag, der ud kiler sig i glasset. Mørk frugt, lidt røget og noter af skovbund i eftersmagen. Tanninerne dominerer, men uden at have overtaget. Vil formentlig udvikle sig positivt ved yderligere lagring. Men et godt og i terrasser bekendtskab fra det midterste Spanien
Læs Mere
En mørk og kraftig vin. Virker lidt ubalanceret ift frugt/alkohol/syre
For krydret, tør tempranillo til min smag. Vinder muligvis ved dekantering

Om produktet

Siden lanceringen i 2001 har Selección Especial høstet international anerkendelse og har et fremragende ry. Druerne er fra lave udbytter og af den bedste kvalitet udelukkende fra El Regajal’s egne ca. 20 år gamle vinstokke. Vinen er sammensat af Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Syrah, Petit Verdot og Merlot, som efter gæringen lagrer 15 måneder på små, franske barriques. Vinen aftappes uden filtrering. 

Resultatet er en kompleks vin med afbalancerede aromaer og en god koncentration og smagsintensitet. Vinen åbner med en kompleks duft af røde bær og blomster, der får selskab af rosmarin, røg og cedertræ. I munden har den en fyldig tekstur med en forfriskende syre og mærkbare, men runde tanniner. Frugten er flot afstemt med fadpræget, og vinen kulminerer i en lang, forførende finish. En elegant vin!

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.