Gian Luca Colombo, NU Vino Rosso 2021 1 Liter

Spar 15%
169.00 kr.
Før 199.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Gian Luca Colombo, NU Vino Rosso 2021 1 Liter

Gian Luca Colombo, NU Vino Rosso 2021 1 Liter

Om produktet

NU Vino Rosso laves med druer fra alle Gian Lucas marker, der blandes til en vidunderlig komposition af uimodståelig let drikbarhed og dog med alvor og karakter nok til at udfordre selv den skønneste Cru-designerede Beaujolais. Vinen blandes efter endt alkoholisk gæring og lagres i 3 måneder på botti af østrigsk eg. Vinøs, pirrende og mundvandsfremkaldende på den gode måde og der er endda overhængende risiko for at man vil opleve at en liter er i underkanten.

Nu Vino Rosso er dyb rubinrød. Druerne klæder hinanden på den mest udsøgte måde og giver en sammensat vin med lethed, raffinement og stærk sanselig tiltrækningskraft.

"NU" er en helt igennem charmerende, vinøs lækkerbisken med enorm drikbarhed. Lidt atypisk lukket med kapsel. 1 liter flaske.

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Pasta & Pizza
Risotto

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.